Χαιρετισμός Προέδρου του Τμήματος

Σας καλωσορίζω στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Το Τμήμα είναι ένα διαχρονικά μεγάλο τμήμα με μακροχρόνια παρουσία.

Ο κλάδος των Οικονομικών, με τη μεγάλη ποικιλία γνωστικών αντικειμένων που τον διακρίνει, καθώς και με τις δυνατότητες που ανοίγονται στο εγχώριο, ευρωπαϊκό και διεθνές οικονομικό περιβάλλον, δίνει τη δυνατότητα μιας ομαλής και δημιουργικής ενσωμάτωσης των αποφοίτων Οικονομικών Τμημάτων στην αγορά εργασίας, έτοιμους να ανταποκριθούν στο σύγχρονο και απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το Τμήμα διαθέτει έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό, με μεγάλη διδακτική και ερευνητική εμπειρία, έχοντας πολλές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, ανακοινώσεις σε συνέδρια και συμμετοχές σε ερευνητικά έργα, ενώ παράλληλα διατηρούνται συνεργασίες με συναδέλφους από Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το Τμήμα με χαρά καλωσορίζει τους νεοεισερχόμενους φοιτητές, τους συγχαίρει για την επιτυχία τους και εύχεται καλή διαμονή στις Σέρρες, πρόοδο στις σπουδές σας, πλούσια, δημιουργική και γεμάτη καλές και όμορφες εμπειρίες ακαδημαϊκή ζωή.

Η Διοίκηση του Τμήματος, οι Καθηγητές, το Διοικητικό και το Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό, αλλά και οι συνάδελφοί σας Φοιτητές των παλαιότερων ετών, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα κατά τη αρχικό στάδιο της φοίτησής σας, αλλά και στη συνέχεια για να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και καλή επιτυχία στις σπουδές σας.

Σας προτρέπω λοιπόν να περιηγηθείτε στον δικτυακό μας τόπο για να βρείτε όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν και να τον χρησιμοποιήσετε για να διεκπεραιώσετε πλήθος διαδικασιών που αφορούν το Τμήμα.

Η Πρόεδρος

Περσεφόνη Πολυχρονίδου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια