Έρευνα Απορρόφησης των Πτυχιούχων και Διπλωματούχων του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών στην Αγορά Εργασίας, 2024

Με την υπ΄ αριθμό 8/24-04-2024 απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος, διεξάγεται πρωτογενής έρευνα με δομημένο ερωτηματολόγιο, με αντικείμενο την απορρόφηση των Πτυχιούχων και Διπλωματούχων των προγραμμάτων σπουδών Λογιστικής-Χρηματοοικονομικής και Οικονομικών Επιστημών και του ΠΜΣ στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση. Η έρευνα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πολιτικής Διασφάλισης Ποιότητας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και έχει στόχο την παρακολούθηση της επαγγελματικής ένταξης και πορείας των πτυχιούχων και διπλωματούχων και την αξιοποίηση των ευρημάτων για την προσαρμογή του περιεχομένου και του προγράμματος  σπουδών στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.
Το ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται ανώνυμα και τα δεδομένα υπόκεινται σε συλλογική και όχι σε ατομική επεξεργασία, διασφαλίζοντας την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Παρακαλούνται οι απόφοιτοι του Τμήματος και οι Διπλωματούχοι του ΠΜΣ που θα λάβουν σχετικό μήνυμα να διαθέσουν πολύ λίγο από τον χρόνο τους για να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Η Πρόεδρος του Τμήματος
Περσεφόνη Πολυχρονίδου
Αν. Καθηγήτρια